Genel

Catering Firmaları İstanbul

Kurumsal Organizasyonlarınız için bir İstanbul Catering Firmaları arasında bir şirketle anlaşmak ve Davet düzenlemek istiyorsanız size müzikli yada müziksiz olarak farklı seçenekler sunabiliriz. Kendi şirketinizin iş toplantı odası yada farklı bir yerde, Catering Organizasyonu için sizlere sunacağımız paketlerimizle bizden fiyat almadan kesinleştirmeyin. İstanbul da bulunun Catering Şirketleri arasında bizim farkımız yemek ikramları yanı sıra Kokteyl Organizasyonları gerçekleştirmemizdir. Eğer şirketiniz yada kiraladığınız salonda bir mutfak mevcutsa sizlere hafif atıştırmalık ara sıcaklardan lezzetli menüler sunabiliriz.

Özenle seçtiğimiz, catering ikram menüleri özellikle ağır koku yapmayan ürünlerdir. Kurduğumuz portatif mutfak malzemeleri ile kısa zamanda organizasyon için hazırlıklarımızı pratik olarak gerçekleştiririz. Her ne kadar Catering Kokteyl Organizasyonu ayakta yapılmaktaysa da yaşlılar için özel bir alan oluşturulması gerekmektedir. Konuk sayısını bu yüzden daha önceden belirtmeniz önem taşımaktadır.

Gelen konuklar için kokteyl masaları, konferans cihazı, protokol koltuğu, kürsü, müzik sistemi gibi bir önemli ekipmanlarda belirlemek gerekir. Toplantılarda kurduğumuz çay ve kahve için sıcak su makinesi de önem taşıyor. Çay molalarında en çok tüketilen çaydır içecek servisinde sorun yaşmamak için yedek olarak sıcak su otomatı da bulundurmak gerekir. Servis edilen içecek ve yiyeceklerinse cam ve porselen olması da yapılan hizmette organizasyonun kalitesi açısından önem taşır. Organizasyon yerine getirilecek olan ikramların kalitesi ve tazeliği de önemlidir.

İstediğiniz yere ikramların getirilmesinden hazırlanmasına kadar titizlikle gerçekleştiriyoruz. İkram Organizasyonu planlamasının sorunsuz şekilde geçmesi için bu ayrıntıların düşünülmesi puf, sandalye, bistro masa gibi ekipmanların mekanda iyi kullanılması gerekmektedir. Hazırlıkları tamamen Davet Organizasyon firmamıza bırak yerinde bir karar olup sizi bir çok zahmetten kurtaracaktır. Damak zevkinize uygun ve misafirlerin hoşnutla karışılacağı ikram organizasyonu olarak size hizmet vereceğimiz iş toplantısı, dernek, film galası, sempozyum, fuar, kongre, seminer gibi tüm etkinliklerinizde uygun, Catering Fiyatları ile hizmetlerimizden faydalabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir