Genel

İstanbul Yakuplu Organizasyon Firmaları

İstanbul Yakuplu Organizasyon Firmaları içinde son model ekipmanlar ve profesyonel çalışan kadromuzla sizlere etkinlik hizmetleri sunuyoruz. Sunduğumuz her etkinliklik bizim için deneyim ve başarıdır bu yüzden sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz.  Yetişkin Doğum Günü Partileri için yapmış olduğumuz bir çok hizmet var bunları sizlerle paylaşarak seçecekler sunmaya çalışacağım. Çoğu zaman müşterilerimiz ya kendi evlerinde yada kiraladığı bir villa da bu etkinlik hizmetini bizden talep etmektedir. Burada aslında konseptl olarak bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olurcasına tema kurulup tüm ekipmanları ona göre sağlarız. Fakat burada harika bir yüksek ses de müzik DJ tarafından çalışılarak herkes ayakta dans ederek eğlenmektedir. Burada sunduğumuz Catering ile birlikte kokteyl masası kurulumu, ses sistemi kiralama gibi bir çok hizmetlerde biz sağlıyoruz Sizler yeterli istediklerinizi ve gelecek konuklar sayısı konusu da bilgi verin hemen sizlere özel çozumlerle paketler hazırlar ve sunumlarını sağlarız.

YETİŞKİN DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 3500TL paket içeriği ( 50 kişilik kokteyl ikram menüleri, dj ve ses sistemi kiralama, 8 adet bistro masa kurulumu, 2 kişilik servis personeli, 2 kişi karşılama hostesi her şey dahildir.) Şimdi ise bir çok kez hizmet sağladığımız ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU  için ne gibi hizmetler sağlıyoruz ayrıca FİYATLARI gibi tüm ayrıntıları sizlere sağlıyorum. En yoğun olarak neredeyse tüm Çocuk Partileri için Sihirbaz + Palyaço Kiralama Hizmeti sağlıyoruz. Bunun en başta nedenlerinden biri ekonomik paketler bu etkinliklerde oluyor. Ama yinede sizlere profesyonel olarak  Doğum Günü Palyaçoları ile sizlere eğlenmeniz içib yeterli olacaktır. Palyaço neler yapar hemen anlatalım çocuklara yarışmalar yaptırır çok eğlenceli oyunlar oynatır. Yüz boyama ve sosis balonda şekiller yaparak eğlenceli partisini tamamlar. Doğum Günü Sihirbazı ise yanında gelirken kocaman bir valizle gelir.

Onları açtığında yaklaşık 45 dakikalık yapacak show için ekipmanları bulunmaktadır. Burada şapkadan ya tavşan yada rakun çıkar, çemberleri ayırır ve onlarla show yapar, sopa aniden biz bez parçasına dönüşür, ve son olacakta doğum günü çocuguyle muhteşem bir show yaparak işini tamamlar. Ayrıca İstanbul Yakuplu Doğum Günü Organizasyon Firmaları arasında bubble show, şişme oyun parkı, kostümlü animatör gibi bir çok hizmeti sizlere sağlayabiliriz. Kişiye özel Doğum Günü Masası Süsleme ve Kiralama içinde sizlere en son model ekipmanlarımızla hizmet sağlıyoruz. Doğum Günü için Arka Fon Kiralama ve Balon Süsleme ile harika bir görüntü elde ederiz. Burada sizlerin isteğine göre Afiş hazırlama ve kocaman posterlerin yanında resimli hediyelikler ve ikramlıklar sağlıyoruz.

 İster Villa ister Yazlık yada kendi Evde Nişan Organizasyonu olsun sizler için istediğiniz bir alanı harika bir Nişan Töreni mekanı haline getirebiliriz. Bu ister Söz Organizasyonu olsun ister Söz Kesme Töreni hepsi için sizlere profesyonel olarak hizmet vermeye hazırız. Amacımız en güzel etkinlikleri sunarak hayatınızda çözümler yaratmaktır bu yüzden sürekli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz Ekibimiz İSTANBUL YAKUPLU NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında hem Catring hem Kokteyl Hizmeti sağmaktadır. Sizlere sunacağımız Nişan Töreni Kokteyl İkramları ile gelecek konuklarınız için harika sunumlar hazırlıyoruz. Eğer Söz Merasimi için Nişan Malzemeleri Kiralama ihtiyacı duyuyorsanız bunlarda sizlere biz sağlayabiliriz. Yanında mesela nişan masası süsleme, nişan tagı kiralama, catering hizmetleri gibi her şeyi bizde bulabilirsiniz.

 Gelecek konukları rahat ettirmek için ekibimiz çay ve kahve servisi yaparak ikramlıklar dan dağıtmaktadır. Size ise konuklarımızla muhabbet etmek tanışmak sohbet etmek kalmaktadır. Sizlere sunacağımız örnek olarak burada paketlerin daha detaylı bilgisi için müşteri danışmanızda bilgi alabilirsiniz.NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL( paket içeriği 50 kişilik nişan kokteyl menüsü, 2 garson temini, nişan masası ve arka fon kiralama, ev dekorasyon süslemeleri, 5 adet bistro masa kurulumu, 50 adet hediyelik dahildir.). Sırada ilk günden tanınmak ve müşteriler tarafından ilgi çekerek marka olmak isteyen müşterilerimiz için sunduğumuz etkinliklerinizle paylaşıyorum.

İlk olarak çalışacak olan personelleri iyi ayarlamak gerekir mesela İSTANBUL YAKUPLU AÇILIŞ ORGANİZASYON FİRMALARI sizlere en doğru bilgileri sunabilir o yüzden paketlerinden faydalanmanızdan yarar vardır. Ücretsiz olarak dağıtılan AÇILIŞ ORGANİZASYON İKRAMLARI tüm halk tarafından oldukça güzel karşılanmaktadır. Bu yüzden Patlamış Popcorn ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama seçenekleri en başta tutmamız gerekiyor. Sonrasında ise dansçı palyaçolar oldukça dikkat çeker el ilanları dağıtır bir yandansa dans ederek renkli görüntüler verir. Sunucu olmasa olmaz zaten müzik sistemi temini ile birlikte oda oldukça yaptığı anonslarla dikkat çekmektedir.

Büyük bütçelerde ise sunacağımız uzun tahta bacak, açılış mankeni, maskot kiralama, fly tüp temini gibi farklı seçeneklerden mevcuttur. Sizlere örnek olarak sunacağımız pakette tanıtım için her şey var tabi daha büyük yada farklı seçenekler için bizi aramanız gerekmektedir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( pamuk şeker ve popcorn makinesi kiralama + dağıtım elemanları, 3 kişilik palyaço kiralama, 2 kişi karşılama hostesi, dj ve müzik sistemi temini, fly tüp kiralama, balon süsleme her şey dahildir.) . En güzel etkinliklerin başında gelen AÇILIŞ KOKTEYLİ için bir Catering Firması arıyorsanız sizlere bu konuda destek sağlayabiliriz.

En güzel sunumlardan oluşan Açılış Kokteyl İkramları sunarken yanında profesyonel ekibimizle tüm hizmetinde kendimiz sağlıyoruz. Burada sunumlar en güzel gösteren servis ekipmanları dır ayrıca deneyimli ekipler olması çıkabilecek sorunlarında onunu geçmenizi sağlayacaktır. Her zaman için Açılış Kokteyl Organizasyonu için 1 hafta öncesinden hazırlıkları yapar ve etkinlik günü 2 saat önce her şey bitmiş şekilde bekleriz. Şimdi ise görenleri hayrete düşürecek en mükemmel DÜĞÜN ORGANİZASYONU nasıl olabilir hemen tavsiyelere başlayalım.

Öncelikle bilmemiz gereken en önemli şey Düğün Süsleme Malzemeleri Kiralama ekipmanları tüm düğün için gösterişli olmasını sağlayanlardır. Burada ne kadar güzel ekipman olarsa Düğün o kadar güzel olacaktır. Tüm detayları sunan İSTANBUL YAKUPLU DÜĞÜN ORGANİZASYON FİRMALARI ile anlaşma yapmadan önce görsellerine bakarak bunu fark edebilirsiniz. Sizlere sunulacak olan paketler üzerinden çalışma yaparsanız tercih yapmanız o kadar kolay olacaktır. Tabi daha önce yapmış oldukları düğün resimleri ve videoları sizlere yeni fikirler verecektir. Bu yüzden çalışacağınız firmanın sunduğu etkinliklere mutlaka bakmanız ve fikir almanız çok önemlidir Örnek olarak şimdi sizlere sunacağımız bütçeleri inceleyerek daha kolay bilgi almanızı sağacağız.

DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 3000TL ( düğün arka fon süsleme, büyük boy beyaz halı ve gelin yolu kiralama, nikah masası kiralama ve çiçeklerle süslenmesi, masa süslemeleri, sandalye tül giydirme her şey dahil.). Şimdi ayakta düzenli seven müşterilerimiz için Düğün Kokteyl Organizasyon bilgilerini paylaşıyorum.  Burada en çok tercih sebebi sunulan bütçeler başta olmak üzere ve genç konukların çok olduğu etkinliklerde tercih edilmektedir. Fakat burada yapılması gereken yaşlı konuklar için mesela 40 adet Masa Sandalye Kiralama ekipmanı mutlaka alınması gerekmektedir.

Onun dışında diğer konuklara kokteyl masası kurulumu yapılarak etkinlik için hazırlıklarımıza devam etmektedir. Burada sunulacak olan DÜĞÜN KOKTEYL MENÜLERİ sizlerin istekleri doğrultusunda ara sıcaklı ve soğuk ikramlar olmak üzere farklı seçeneklerle sunuyoruz. Sırada ise çoğu belediyenin nikah salonlarında mekan sağladığı fakat diğer her şeyi dışarıdan almanız gereken NİKAH KOKTEYL ORGANİZASYONU için sizlerle bir çok bilgi vereceğim. Burada sade bir nikahla evlenmek isteyen müşterileriniz yine sade bir Kokteyl Organizasyonu ile bitirmek istemektedir.

Burada önemli olan ya nikah öncesi yada sonrası olmak üzere Nikah Kokteyl İkramları sağlanmaktadır. Ama çoğu zaman konukların nikahtan sonra geçtikleri takı töreni sırasında hizmet sağlıyoruz. Burada istediğiniz Nikah Töreni İkramları için müşteri temsilcimizle görüşmeniz yeterli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir