Genel

İstanbul Beyoğlu Nişan Organizasyonu

İstanbul Beyoğlu Nişan Organizasyonu için sizlere sunduğumuz son model süsleme konsepti ve lezzetli ikramlardan oluşan catering servisi için sizlere hizmet etmeye hazırız.  Buradaki tek hedefimiz sizlere sorunsuz etkinlikler sunarak hayatınızı kolaylaştırmaktır. Bunu hedefleyen personellerimizle sizlere sadece çözüm odaklı NİŞAN ORGANİZASYONU için çalışmaktadır. Artık düşünmeye son neler yapacağıma nasıl ağırlayacağım gibi şeyleri kenara alın. Sadece konukların ağırlanması değil mesela Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Hizmeti de sizlere sağlıyoruz. İlk olarak sizlere sunacağımız bir çok hizmet hayatınızı kolaylaştırmak için vardır. Bunu unutmamamız gerekir tüm zorlukların profesyonel olarak hizmetini sağlayan bu şirketler yardım almak çok önemlidir. Eğer sizde sorunsuz bir NİŞAN TÖRENİ yada SÖZ MERASİMİ istiyorsanız bunu sizlere sağlayacak olan şirketimizle görüşerek kolaylıklar sağlayabiliriz.

Tabi kişiye özel Nişan Süsleme Konsepti özellikle hizmetlerin en detaylı oluşumudur. İstediğiniz bir resim yada yazı ile sizler için Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları hazırlayabiliriz. Tabi bunun bir süresi ortalama 10 gün öncesinde bizim tasarımcılarımızla görüşüp istediğiniz konsepti kesinleştirmeniz gerekmektedir. Bu şekilde olunca sizler için özel tasarımlı hediyelikler ve ikramlıklar hazır olur. Sonrasında ise gelen konukları birer adet hediye olarak sunulmaktadır. Sakın bunu SÖZ ORGANİZASYONU için farklı bir konsept hazırlanması gerekiyor diye algılamayın. Söz yada Nişan olması hiç bir şeyi değiştirmez. Sizin için Evde, Villada, Yazlıkta, Bahçede olsun her zaman profesyonel hizmet vermeye hazırız.

Özellikle ev daveti için uzman bir şirket arıyorsanız bunu sizlere sağlayacak olan şirketimizi arayabilirsiniz. Tabi burada sunulacak olan Catering Hizmeti ve Sandalye Kiralama oldukça önemli unsurlardan olmaktadır. İlk yapılacak olan oturma düzenli mi yoksa Kokteyl Tarzı Nişan mı olacağına karar vermek gerekmektedir. Bunu kesinleştirdikten sonra tasarımcılarımız görüşerek renk seçimi ve neler olacağını kesinleştirmek gerekmektedir. Ayrıca en güzel davet olmasını Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinin bol olmasından kaynaklanmaktadır. Tabi eğer oturma düzenli olmasını isterseniz MASA SANDALYE KİRALAMA modellerimizi mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

Yaklaşık 5 adet farklı modellerde sunumlar yapabiliriz sizde ne istiyorsanız onun konseptini kolayca alabilirsiniz Hadi her şeyi risk etmeye değmez küçük bir bütçe ile harika bir NİŞAN KOKTEYLİ için bizden kolayca hizmet alabilirisiniz. Sizin için o kadar güzel sunumlar hazırladı ki tasarımcılarımızla görüştüğünüzde bunu sizde kolayca anlayacaksınız: NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4750TL( 50 adet plastik sandalye kiralama, 2 kişilik garson temini, kokteyl masası kurulumu 5 adet, nişan hediyelikleri 60 adet, nişan catering menüsü soğuk ikramlıklar, ev süslemesi, nişan arka fon ve nişan masası kiralama hepsi dahil.). Sırada harika bir KOKTEYL ORGANİZASYONU olması için neler yaparız hepsini paylaşıyorum.

Burada ilk yaptığımız bistro masaları uygun yere kurmakla başlarız işimize. Sonrasında ise profesyonel bir DJ Hizmeti sağlarız ayrıca bu dj ile daha önceden sizi görüştürerek istediğiniz müziklerin ayarlamaları yapılmaktadır. Tabi son model bir Ses Sistemi Kiralama da olması gerekenlerin yanında yer almaktadır. Ne zaman isterseniz bu konsepti modelleri için bizden bilgi alabilir yada müsait bir gün ofisimize gelebilirsiniz. Eğer ofisimize gelirseniz sizlere daha fazla Nişan Ekipmanları Kiralama konusunda daha çok bilgi verebiliriz. Burada ayrıca showroom da kullanılacak olan her şey hazır bir şekilde sizleri bekliyor.  En başarılı süsleme konsepti ve en tatlı ikramların olduğu catering servisi ile sizlere İSTANBUL BEYOĞLU NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde destek vermeye hazırız.  Bizim sizlere sunabileceğimiz bir etkinlik var ama burada önemli olan sizin kararlarınızdır. Hepsi tek tek bizim için çok değerli bu anlamda sizlere profesyonel etkinlikler sunarak hizmet vermeye hazır bulunmaktayız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir