Genel

İstanbul Zeytinburnu Nişan Organizasyonu

İstanbul Zeytinburnu Nişan Organizasyonu için sizlere uzman çalışan ekibimiz ve profesyonel son model ekipmanlarımızla hizmete hazırız.. Buradaki amacımız oluşabilecek sorunların önüne geçerek sorunsuz Nişan Töreni veya Söz Merasimi olmasını sağlamaktır. Tüm anneler ve babaların kızlarının nişanı için unutulmaz bir gün olmasıdır. Bu unutulmaz günde en mutlu anları birlikte dostları, akrabaları ile paylaşırken her şeyin kusursuz olmasını isterseniz. Tabi sizde haklısınız kim istemez ki çok güzel bir törenle güzel bir Söz Organizasyonu olmasını. Ama her zaman her şeyi kendimiz yapamayız. Bu kendi evimizde olsa fark etmez Kalabalık konuklar olduğu zaman iş bizden çıkar deyip profesyonel yardım almak en doğru tercihtir.

Bunu kesinlikle yapmanız gerekiyor Bu Villada, Bahçede, Yazlıkta Evde NİŞAN ORGANİZASYONU olsun hiç fark etmez hepsi için yardım almak gerekmektedir. Bu yardım sadece Nişan Catering Hizmeti için değil mesela burada bize gerekli olan Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti içinde gereklidir. Yanı birkaç şey yapınca bitmiyor burada çok emek vermek gerek ayrıca bu işi bilmekte gerekmektedir. Bu Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinde bir çok ekipman var bunları temin etmek ayrıca hiçte kolay değildir. Mesela taşınması yada kurulumu gerçekten zaman almakta ve yalnız şekilde hazırlamak neredeyse imkansızdır. Bugün bir değişiklik yapalım her şeyi bir kenara bırakalım ve bizlere neler gerekiyor bunların hepsinin bir kağıda yazalım.

Böyle olursa bir çok gerekli olan ekipmanları ve gerekli olan her şeyi daha dikkatli paylaşabiliriz. Uzman ekibi olan ve son model ekipmanlara sahip İSTANBUL ZENTİNBURNU NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere birçok hazırlıklar yaptık. Sizlere iş olanaksa sadece arkaya yaslanın ve gerisini bize bırakın demek düşüyor. Zaten bu tarz etkinlikler, gerçekleştirmek göründüğü kadar kolay değildir bu konuda mesela eğitimli olmak gerekmektedir. Bu eğitim çalışanlarımıza profesyonel olarak bizim tarafımızdan verilmektedir. Kişiye özel konseptli Nişan Süsleme içinse bu konuda uzman ekiplerle çalışıyoruz. Bu genel olarak Nişan İkramlıkları ve Hediyelikleri olarak çok zor bir şekilde sağlanmaktadır.

En çok yapılan ise kendi resimlerini koyan çiftler görülmektedir. Bu resimler tüm materyallerde olmaktadır. önemli olan ise sizlerin istediği gibi bir konsepti hazır etmektir. Fakat sizden ricamız son haftaya bunu bırakmamanız gerekmektedir. Bunun sebebi ise ortalama 10 gün yada 1 hafta gibi bir zamanın bizim açımızdan olması çok önemlidir. Sizlere istediğiniz gibi bir konsepti sağlamak için zamana ihtiyacımız gereklidir. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL (  nişan masası hediyelikleri 60 adet, nişan masası kiralama, bistro masa kurulumu 5 adet, 2 kişilik garson temini, nişan catering menüsü ( kokteyl tarzı ikramlar 60 kişilik) , nişan arka fon süsleme ( çiçekli tagı ), oturma odasını süsleme hepsi dahil.). Burada sunduğumuz hizmetleri halk dilinde anahtar teslim olarak sizlere sunmaktayız. Yanı siz hiç bir şeye karışmayacaksınız biz gerekli olan her şeyi yapacağız.

Siz sadece bize nereye kurulumların yapılmasını istiyorsanız onu göstermeniz yeterli olacaktır. Çoğu zaman müşterilerimizin mutfaklarını kullanarak Catering Servisi oradan sağlamaktayız. Burada ortalıkta bizi göremezsiniz sadece yiyecek ve içecek hizmeti sağlarken çıkıyoruz. Sonrasında kimseyi rahatız etmeden sunumlarımızı gerçekleştiriyoruz. Tabi gerekli olan NİŞAN TAGI KİRALAMA talep ettiğinizde bunu sizin istediğiniz yere kuruyoruz. Bu genel olarak ya evin salonu yada evin bahçecisi olmaktadır bununla ilgili sizlere gerekli sunumları biz yapacağız. Tabi sadece buda değil mesela NİŞAN MASASI SÜSLEME KONSEPTİ içinde bizden bir çok hizmet almanız mümkündür.. Tasarımcılarımız sizlere gerekli sunumları yaparak çok şık bir hizmet almanızı sağlayacaktır. Eğer teme olarak farklı olsun derseniz sizlere Nişan Kokteyli için bir çok sunum sağlayarak hizmet sağlayabiliriz.

Üstelik oturma düzenine göre oldukça uygun bir bütçe ile herkese bunu sunuyoruz. Siz sadece gelecek konuk sayısını veriyorsunuz bu anlamda bizde istediğiniz yere bistro masa kurulumu ve servis masası kurulumu gibi birçok şeyi yapıyoruz. Burada sunduğumuz tüm yiyecek ve içecek ekipmanlarımız porselen ve cam dan ulaşmaktadır. Burada en baştaki amacımız konuklara şık sunumlar yaparak herkesin beğenisi kazanmak bizi çok mutlu edecektir. Eğer bizimle çalışırsanız sizlere sunacağımız profesyonel Kokteyl Organizasyonu için en güzel ikramları sizlere sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Bu anlamda merak edilen her şeyi sizlere istediğiniz yerde sunumları yaparak bilgi almanız sağlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir