Genel

İstanbul Şile Nişan Organizasyonu

İstanbul Şile Nişan Organizasyonu için sizlere hazırladığımız bir birinden güzel paketleri almanız çok kolaydır. Burada sizlere hazırladığımız profesyonel ekip ve ekipmanlarımızı sadece bir telefonla bile hizmet alabilirsiniz. Bir çok aile Nişan Töreni veya Söz Merasimi kendi evlerinde konuklarını karşılamak ister. Tabi burada bazı sorunlarda arkasından gelerek nişan sırasında bir çok sorunca neden olur.  Aslında burada yapılması gereken şirketlere biraz güvenmek ve yardım almaktır.  Zaten gelecek konuklarınız fazla kişi ise sizin kendi aranızda karşılamanız çok zor olabilir. Her şeyi bir kenara bırakalım elimize bir kağıt ve bir defter alalım. Sonrasında ise bize gerekli olan Nişan Malzemeleri Kiralama gereken her şeyi acele etmeden yazalım.

Bunu 10 gün öncesinden yapmanız çok önemlidir kişiye özel konseptli Nişan Hediyelikleri ve İkramlar için zamana ihtiyacımız olacaktır. Bu konuda görüştüğümüzde tasarımcılarımız sizlere gerekli sunumları yaparak Nişan Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti için gerekli tüm bilgileri verecektir. Bu konseptler genel olarak tasarımcılarımızın elindeki farklı ekipmanlara göre farklılık göstermektedir.  Kişiye özel süsleme konsepti sunan İSTANBUL ŞİLE NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde bizde gerekli sunumlarımızı yapabiliriz. Bu konseptleri her yerde bulmanız mümkün değildir. Sizler için özellikle hazırlayan tasarımcılarımız bir birinden şık Nişan Süsleme Konsepti sunmaktadır.

Tabi bununla da bitmiyor Söz Organizasyonu ve Nişan Merasimi için sizlere çok çeşitli hizmetler sunuyoruz. Diğer yandan not ettiğiniz eksikleri bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Burada hazırlıklar, örnekler için sizlere gerekli sunumları kolayca sunarız. Gelecek konuklar için mesela Sandalye Kiralama ve Caterimg Hizmeti gerekmektedir. Bunları ayrı ayrı yerlerden alıp masraf etmenize kesinlikle gerek yoktur. Hem bütçe açısından hem zaman açısından bu saydığımız her şeyi sizlere profesyonel olarak biz sunabiliriz. Yıllardır verdiğimiz bu NİŞAN ORGANİZASYONU için günden güne ekipmanlarımızı genişlettik ve seçeneklerimizi çoğalttık. Bu bizi Nişan Ekipmanları Kiralama şirketlerinin en başında tutu. Sizde konuklarınız için en iyi şekilde ağırlanmasını isterseniz bunu sizler için biz sağlayabiliriz.

Ayrıca Nişan Masa Kiralama ve Süsleme Konseptini istediğiniz yere mobil olarak hazırlıyor ve kurulumlarını gerçekleştiriyoruz. Sizlere gerekli olan her şeyi düzgün ve temiz bir şekilde sağlıyoruz. Eğer isterseniz seçeneklerimiz arasında çok çeşitli ihtişamlı nişan töreni için bir birinden güzel paketler mevcuttur. İlk olarak istediğiniz her şeyi bizimle paylaşmanız sunacağımız bir çok hizmetin daha güzel olmasını sağlar. Bu yüzden her zaman ekibimizle içinizden geçen etkinlikler için paylaşım yapabilirsiniz. ( NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL ( nişan masası kiralama, 35 adet beyaz ahşap sandalye temini, 2 garson hizmeti, 5 adet bistro masa, 65 kişilik nişan catering menüsü, nişan hediyelikleri, nişan arka fon süsleme, ev süsleme, servis ekipmanları hepsi dahil:)

. Buradaki sizin için amaçladığımız bizlere güvendiğiniz gibi sizlere başarılı sonuçlu etkinlikler sunmaktır. Eğer çok kalabalık bir misafiriniz olacaksa bu en uygun ve en güzeli Evde,  Villada, Bahçede, Yazlıkta Nişan Kokteyli olmasıdır. Neden derseniz şu şekilde anlatalım Kokteyl Organizasyonu genel olarak çok kalabalık kişileri fazla yer gerekmeksizin yapılabilir olmasıdır. Bunun için gerekli olan her şeyi sizin için biz sağlayabiliriz bunların en başında bistro masa ve Ses Sistemi Kiralama olmaktadır. Burada kokteyllin çok güzel geçmesi için müzik seçini yapmanız gerekmektedir. Romantik olmasını isterseniz Trio Müzik Grubu Kiralama eğer herkesin coşması ve eğlenmesini isterseniz bir DJ Hizmeti olarak düşünebiliriz. Sizlere sağladığımız DJ ile görüşerek istediğiniz tarz müziklerin çalınmasını kolayca sağlayabiliriz.

Tabi Nişan Törenleri için bazı güzel süsleme hizmeti gerekli olabilir Nişan Tagı Kiralama bunların en başında yer almaktadır. İstediğiniz zaman oluşturduğumuz konseptler hakkında sizlere sunumlar yapabiliriz. Burada Nişan İkramları içinse çok çeşitli catering servisi sağlıyoruz. Bunlar ara sıcaklı kokteyl menüleri ve soğuk aperatif ikramlardan oluşmaktadır. Bunların tamamen hazırlanması bize vereceğiniz bütçe ile alakalıdır. Bu adımda bizlerden talep ettiğiniz tüm ekipmanları sizlere paketler oluşturarak hizmet sunuyoruz. Burada sizlere bir çok bilgi sunmaya çalıştık eğer daha detaylı bilgi isterseniz bunu ekibimizden talep edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir