Genel

İstanbul Eyüp Nişan Organizasyonu

İstanbul Eyüp Nişan Organizasyonu için sizlere şık süsleme modelleri ve kaliteli ikramlardan oluşan hizmetlerimiz mevcuttur.  Genel olarak sizlere gerekli olan her şeyi profesyonel çalışmalar yaparak sizlere sunuyoruz. Her zaman için ilk adım olarak sizlerle birlikte bir görüşme düzenleyerek istediğiniz tüm hizmetleri önce anlıyoruz. Tabi sadece Nişan Töreni İkramları ve Söz Merasimi Catering Hizmeti değil a dan z ye her şeyi sağlıyoruz. Bizim buradaki amacımız en başta sizlerin başarılı sonuçlar almaktır. Bunu da sizlere sağladığımız kolaylıklarla NİŞAN ORGANİZASYONU için hizmet sağlamaktır. Hem konuklarınız geldiğinde sizlere farklı menüler oluşturup ayrıca Nişan Malzemeleri Kiralama gibi birçok ekipmanları sizlere sağlamaktayız.

Sizler için hazırladığımız çok çeşitli Nişan Süsleme Konsepti seçenekleri oldukça fazladır. Ve size bunları sunarken hem ekonomik hem de eksiksiz ekipmanların olmasına dikkat ediyoruz. En başta sizin için NİŞAN TAGI KİRALAMA seçeneklerinin yanında NİŞAN MASASI SÜSLEME KONSEPTİ hizmetini de sunmaktayız.  Burada bizi diğer şirketlerden farklı kılansa biz çözüm odaklı çalışıyor ve sizlere etkinlik için gerekli her şeyi sunuyoruz. Sizde misafirleriniz geldiğinde sadece onlarla konuşup sohbet edebilmeniz için sizlere zaman kazandırıyoruz. Hem bu şekilde olmasa misafirlerle mi ilgileneceksiniz. Yoksa yiyecek içecek ikramlarıyla mı? Hepsi için bizim çalışmalarımız var Mesela konuklarınız Nişan Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi her şeyi konsept olarak sizlere sunmaktayız.

Buradaki amacımız İSTANBUL EYÜP NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI içinde sizlere profesyonel olarak hizmetler sunmaktır. Tabi kaliteli hizmetlerin olduğu Söz Organizasyonu için sizlere destek sağlamaya ekibimizle birlikte hazırız. Yeter ki bizlere bir şans verin bizde gelecek misafirleri en iyi şekilde ağırlayalım sizlere Catering Organizasyon Hizmeti sağlayalım. Burada sizler için kuracağımız Söz Masası Süsleme Konsepti evinizin istediği yerine kurulumu yapıyor hazırlıkları bitiriyor sizlere sorunsuz şekilde teslim ediyoruz. Ayrıca istediğiniz çiçekleri, hediyelikleri ve ikramlıkları istediğiniz konsepte sağlıyoruz. Amacımız herkesin beğenisi kazanarak herkesi etkilemek ve sizlerin de istediğiniz modelleri oluşturmaktır. Çok kapsamlı ve farklı Söz Merasimi Süsleme Konsepti seçeneklerimizi istediğimiz zaman sizlere sunumlarını yapabiliriz. Mekan neresi Evde, Bahçede, Cafede, Yazlıkta, Villada Nişan Törenleri için en son model ekipmanlara sahibiz. Mobil olarak sunduğumuz Masa Sandalye Kiralama modelleri bir birinden güzel Süsleme seçeneklerine sahiptir  Eminiz sizde çok heyecanlısınız ve her şeyin en güzel şekilde sunulmasını istiyorsunuz.

Tabii ki bunları sizlere sağlayacak olan deneyimli personellerimiz hazırlıkları, dağıtımı kısaca her şeyi sizlere profesyonel şekilde sağlamaktadır. Ayrıca karar verdiğiniz her şeyi sizlere sağlarken kaliteli süslemeler, taze ikramlar hepsini en güzel şekilde sizlere sunuyoruz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3750TL ( nişan masası kiralama, 50 kişilik nişan hediyelikleri, nişan catering menüsü 50 kişilik, nişan arka fon süsleme, 35 adet beyaz sandalye kiralama, ev süslemesi, 4 adet masa kiralama hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir