Genel

Sünnet Organizasyonu Nasıl Yapılır

Sünnet Düğünü Organizasyonu için planlama, nasıl düzenlenir, neler yapılmalı, hazırlıklarım, fiyatları ve örnekleri gibi sizlere pratik bilgiler sunacağız.  İlk işimiz sünnet çorcuğu ne ister ondan başlayalım anlatmaya. Yapmış olduğumuz Sünnet organizasyonlarında gözlemlediğimiz çocukların pamuk şeker arabası ve palyaço servisi ile mutlu olduğu yönünde. Ardından tabiî ki aileler 4 yeniçeri ile kral tahtından omuzlarda taşınarak gelen konuklarının huzuruna getirilmesi oluyor.  Bu hizmetler gözünüzde büyümesin sünnetti nasıl yaparım diye düşünmeyin kiraladığınız tekne, düğün salonu, havuz başı gibi mekanlarda yapılacak hizmetin tüm planlamasını biz yapıyoruz. Öncelikle sünnet düğünü olacak mekanda erken saatlerde olup ekipmanları yerleştiriyoruz sonrasında balon süsleme gibi dekorasyonlar yapıyoruz. Sünnet Düğünü başladığından itibaren tüm planlamayı sizler ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Misafirlerin tamamen gelmesi de önemli ona göre sünnet çocuğunun çıkış saatini ayarlıyor ve volkan, konfeti gibi materyalleri ona göre hazırlıyoruz.  Sünnet için Türkiye ve İstanbul genelinde bir çok Organizasyon Firması mevcut fakat deneyimlimi bunu iyi araştırmak gerekir. Ayrıca deneyimde bazen yetersiz geliyor sizin istediğiniz ekip ve ekipmanlarda mevcut mu ?  Birçok profesyonel firma mevcut bunu nasıl anlarız diye sorarsanız işyerine gidip kullanılacak olan tüm malzemeleri görmenizi öneririz.

Ayrıca size katoloğ, broşür, resim gibi görselleri sunar ve fiyat verirse düğün günü bir sürprizle karşılaşmazsınınız da önüne geçmiş olursunuz. En güzel Sünnet Töreni Organizasyonu özellikle taht ve yeni çerilerden oluşan düğün paketlerinden satın almaktan geçiyor. Bütçeniz varsa masa ve sandalyeleri süsleme seçeneklerimiz ede göz atabilirsiniz.  Sünnet çocuğunun adını dekorasyon balonları ile yazabilir zincir balon ile süslemede yapabiliriz. Sizler için hazırladığımız sünnet paketlerinde bu saydığımız hizmetlerin hepsi mevcut ayrı ayrı fiyat almanıza gerek kalmıyor. 

Sunduğumuz paketler nakliye, servis, taşıma birlikte İstanbul Avrupa ve Anadolu Yakası için Sünnet Organizasyonu Fiyatları değişmemektedir.  Yıllardır yaptığımız işlerde bir çok düğün salonları, restoran, sosyal tesislerle çalışıyoruz eğer bir firma arıyorsanız bizden de fiyat almanızı hatırlatırız.  Sözün özü şüki profesyonel firmalar profesyonel işler yapar.  Sünnet Düğünü için hazırladığımız paketlere göz attınız mı size sunduğumuz fiyatları incelemenizi öneririz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir