Genel

İstanbul Çatalca Organizasyon Şirketleri

İstanbul Çatalca Organizasyon Şirketleri içinde sizlere profesyonel ekipmanlarımız ve çalışkan personellerimizle etkinlik hizmeti vermeye hazırız.  Kurumsal bir çözüm ortağı aradığınızda müşteri temsilcimiz sizlere her konuda destek vermeye hazırdır. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL. ( 50 adet sandalye kiralama, 4 adet masa kiralama, ev süslemesi, 50 kişilik nişan catering menüsü, 2 servis personeli, 50 kişilik nişan hediyelikleri, nişan masası kiralama + süsleme hepsi dahil. ). EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU artık telaş yapmanıza gerek kalmadı. Uzman ekibimiz sizlere her zaman çalışkan personelleri ile hizmet sağlıyor. Sizler sadece yeni akrabalarınızla çay için, kahve için kısacası doya doya sohbet edin. Biz bu anlamda sizlere her şey karşılanıyoruz. Mesela Nişan Masası Kiralama ve Arka Fon Süsleme gibi ekipmanlarınızda sizlere sağlayarak çözümler sunabiliriz. Tabi bizde seçenek çok bunların paylaşımlarını sizlere bilgiler verirken zaten sağlıyoruz. Böylece sorunsuz ve istediğiniz gibi bir Söz Organizasyon olmasını sağlıyoruz. Sonradan oluşabilecek Nişan Töreni İkramları için sonradan oluşabilecek sorunların önüne geçmek için çok iyi hazırlanmak gerekmektedir. Biz sürekli olarak bu tarz Söz Merasimi gibi bir çok hizmet sunduğumuz için ne zaman ne gerekli hepsini ayrıntılı olarak biliyoruz. Sizlerde mutlaka İSTANBUL ÇATALCA NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde biriyle anlaşmak ve hizmet almak doğru tercih yapmanız demektir.

Merak ettiğiniz her şeyi bize sorarak öğrenebilirsiniz sizlere telefonla yardım edebiliriz. Hedefimiz sizlere başarılı hizmetler sunarak en iyi etkinlikleri sizlere sağlamaktır. İlk günü mutlaka fırsata çevirin güzel kampanyalarla birlikte ilk günden dolu muhteriniz olabilir. Yeni bir AÇILIŞ ORGANİZASYONU beklide sizlere yeni müşteriler yapmanızı sağlayacaktır. Burada dikkat etmemiz gereken çalışacak personelleri iyi seçmek gerekmektedir. Sizlere sunduğumuz paketleri özellikle değerlendirmenizi rica ediyoruz. Bu paketler sizlere hem ekonomik hem de etkili bir tanıtım olmasını sağlayacaktır. Burada en çok dikkat çekici Açılış Süsleme dekorasyonlarının uygulama yapılmasıdır. Burada yapacağımız şık bir Balon Süsleme İşyeri Açılışı için mükemmel bir görüntü olmasını sağlamaktır. Bu yüzden ilk bununla başlayalım sonrasında ise harika bir Ses Sistemi Kiralama +Sunucu ile devam edelim. Sunucu sizlerin istediğini konuşmaları yaparak tanıtım çok fayda sağlamaktadır. Yanına 2 kişilik bir dansçı Palyaço Hizmeti ile ekip tamamlanmıştır. Tabi seçenekler bunlarla ilgili değil ama en ekonomik paketlerden biri budur. İşinde çok başarılı İSTANBUL ÇATALCA AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ arasında olup sizlere hizmet etmekten çok mutluyuz. İlk seçeneklerimizden bahsettik şimdi biraz daha yüksek paketlere gidelim buna da AÇILIŞ İKRAMLARI ile yapmaya hazırlanalım. Burada en çok rağbet gören Pamuk Şeker ve Patlamış Mısır Arabası Kiralama seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Tabi robot adam, uzun tahta bacak, açılış mankeni, şişme maskot kiralama gibi seçeneklerimizde var.

Kısaca sizlere çözüm üretmek bizin işimiz bu yüzden sizi istekleri doğrultusunda hizmet vermeye hazırız.  AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL  ( pamuk şeker arabası kiralama, 50 metre balon süsleme, 2 palyaço kiralama, 5 adet masa kiralama, 1 fly tüp, sunucu ve ses sistemi temini hepsi dahil. En eğlenceli ve dolu dolu geçmesini sağlayan Sihirbaz Hizmeti ve Palyaço Kiralama etkinliklerini sizlere profesyonel olarak sunuyoruz. Peki, çalışan personeller Çocuk Doğum Günü Partileri için neler yapıyor hepsini şimdi sizinle paylaşıyoruz. İşinde profesyonel Doğum Günü Sihirbazı çocuklara özel 50 dakikalık harika bir show yapar. Ama sadece show değil mesela doğum günü çocuğunuza gösteriye ekler ve birlikte süper bir ekip olurlar. Doğum Günü Palyaçoları ile biraz daha çocuklara yönelik yarışmalar ve oyunlar oynatır. Tabi yüz boyama ve sosis balondan şekiller yaparak herkese dağıtır isterseniz iki tanede üç tanede alabilirsiniz. En deneyimli ekibi sizler için İSTANBUL ÇATALCA DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde sizlere biz sağlıyoruz. Amacımız her zaman sadece sizlere en eğlenceli Parti Organizasyonu sunmaktır. Burada çalışacak ekip bizim için çok önemli bu yüzdem titizlikle davranıyoruz. Bize her zaman en mutlu günlerinizde güvenebilirsiniz elimizden gelenin fazlasını yaparak en başarılı etkinlikleri sunmaktayız. En çok eğlencenin olduğu Yetişkin Doğum Günü için Catering ve Organizasyon Hizmeti sunuyoruz. Burada özellikle partilerde çok güzel KOKTEYL ORGANİZASYONU konsepti oluşturarak harika bir etkinlik sunuyoruz.

Ekibimiz sizler için kokteyl masası kurulumları, catering hizmeti, dj kiralama, servis personeli olarak hizmet sağlamaktadır. Bu tarz tüm etkinlikler için sizlere destek olmaya ekibimiz hazırdır. Sizler yeter ki parti için neler istediğinizi bize belirtin gerisini ise bize bırakmanız yeterlidir. DOĞUM GÜNÜ FİYATLARI 3250TL( 1 adet şişme oyun parkı kiralama, 2 kişi doğum günü palyaçosu, sihirbaz hizmeti, patlamış mısır arabası kiralama, ses istemi ve dj temini hepsi dahil.) .Herkes evlenirken kendisi için özel bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU ister. Tabi bunu yapmak ve hazırlamak herkesin yapabileceği bir iş değildir. Bilgi vermek başka bir şey bunu yapıp uygulamak başka bu yüzden bu işi yapan yerlerden almanız sizlere birçok avantaj sağlar. Mesela bizim kendi Düğün Malzemeleri Kiralama seçeneğimizdeki süslemelerden her yerde bulamasınız. Özel olarak tasarımcılarımız imal ettiği DÜĞÜN TAGI KİRALAMA ve GELİN YOLU ÇİÇEK SÜSLEME modellerimiz sadece bizde mevcuttur. Sürekli olarak sizler için geliştirmeye çalıştığımız Düğün Süsleme Konsepti daha fazla seçeneklerle sizlere hizmet sağlıyoruz.  Düğün Ekipmanları Kiralama seçeneklerimizde MASA SANDALYE KİRALAMA modelleri oldukça görselleri etkilemektedir. Bu yüzden burada kullanılacak olan tüm malzemeler bir birine uyumlu konseptlerle hazırlanmalıdır.

Anlatın bizlere neler istediğini sevdiğiniz renkleri müşteri temsilcimizde sizlere örnekleri sunarak kolay karar almanızı sağlayacaktır. Modeller çok olduğu için seçim yapmakta zorlanabilirsiniz mesela kumaş süsleme renkler, tüller hepsini depomuzda dilerseniz görebilirsiniz.  Eğer sezinde seçenek olarak beklentiniz yüksek ise İSTANBUL ÇATALCA DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde bizde sizlere hizmet sağlayabiliriz. Tabi sizlere sunacağımız farklı seçenek olaraktan DÜĞÜN KOKTEYLİ seçerseniz onun içinde ayakta düzen olarak sizlere çok güzel bir mekan hazırlayabiliriz. Her şey sizlerin mutlu olması için bu yüzden her zaman çalışmalarımızla sizlerin neler istediğine çok ama çok dikkat ediyoruz. Bu yüzden çalışmalarımız hep başarılı ve müşterilerimiz memnun olmaktadır. Sizler için en iyisi olması için gerekirse günlerce çalışır ama dilediğiniz konsepti hazırlayabiliriz. Sizleri birçok konuyu görüşmek için ofisimize bekliyoruz. Gerekli sunumlar yerinde sizlere gösterilerek yapılmakta böylece son dakika sorunlar olmamaktadır. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 4000TL( 30 kişilik sandalye kiralama, 100 kişilik düğün kokteyl menüsü ara sıcaklı ikram paketi, 10 adet masa kiralama, düğün tagı ve gelin yolu süsleme hepsi dahil.)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir