Genel

İstanbul Kadıköy Organizasyon Şirketleri

İstanbul Kadıköy Organizasyon Şirketleri içinde sizlere kurumsal olarak etkinliklerde profesyonel hizmetler sağlıyoruz. Amacımız en mutlu günlerinizdeki etkinliklere renk katarak dahada güzel olmasını sağlamaktır. Sizlerle birlikte gelen konuklar için yanı EVDE NİŞAN ORGANİZASYONU için neler yapabiliriz hepsinin bilgilerini burada paylaşıyorum. Şunu bilmemiz gerekli gelecek konukların sayısı kaç olarak ve bize Söz Organizasyonu için neler lazım. Hepsinin bilgilerini topladıktan sonra eğer konuklarınız 10 kişi ise o zaman sorun yapmaya gerek yok kendinizde kolayca karşılayabilirsiniz. Tabi yinede bazı Nişan Malzemeleri Kiralama seçeneklerinden bazıları sizin içinde gerekmektedir.

Burada Nişan Arka Fon Süsleme, Sandalye Kiralama, Nişan Masası Hediyelikleri ve İkramlıkları gibi bir çok materyal gerekiyor. Bunları temin etmek için ayrı ayrı İSTANBUL KADIKÖY NİŞAN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ ile anlaşma yapmaya gerek yok. Burada ister Söz Merasimi ister Nişan Töreni olsun bir çok kullanılacak olan ürünlerin aynı olduğunu bilmemiz gerekmektedir.. Eğer gelecek konuklarınız sayısı 40 dan yukarı ise mutlaka profesyonel destek almanız gerekmektedir. Gerçekten zorlu bir konuk sayısı ayrıca gelen konuklarla ilgilenmede sorun yaşayabilirsiniz. Burada bir çok sorunun önüne geçmek için EVDE NİŞAN İKRAMLARI ve CATERİNG HİZMETLERİ için bizden her şeyi temin edebilirsiniz. Sizlere sunacağımız hazır paketlerde sadece seçim yapmanız yeterli olacaktır.

Burada sunduğumuz örnek paketlerle bütçeleri kolayca hesaplayabilirsiniz. NİŞAN ORGANİZASYON FİYATLARI 3500TL (. 20 adet sandalye kiralama, 2 kişi servis personeli, 45  kişilik nişan kokteyl menüsü, nişan masası ve arka fon kiralama, ev süslemesi, 6 adet bistro masa temini, 45 kişilik nişan hediyelikleri her şey dahildir.. .Tüm gelen konukların kendilerine yakışır şekilde ağırlanması için en güzel konuk ağıtlama tabi ki AÇILIŞ KOKTEYLİ olmaktadır. Burada tanınmış markalar ve konuklarınızı özel hissetmesi için hepimiz biliyoruz ki profesyonel bir ekip gerekmektedir. Burada Açılış Kokteyl Menüsü içinde sizlere en lezzetli yiyeceklerin ve içeceklerin olması sağlamaktayız. Burada tabii ki her şey çok önemli bu yüzden Karşılama Hostesi çalışanlarımız konukları kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyerek ilk adımı atmaktadırlar. Arkasından ise çok güzel müzik dinletileri yapan Trio Müzik Grubu da etkinlik alanında yerini almaktadırlar.

Tabı sunum olarak sağladığımız Açılış Catering Hizmetleri için her zaman bizden destek alabilirsiniz.Sizlere sunacağımız Sergi Açılış Kokteyli ve Organizasyon Hizmetleri için paketlerimizi inceleyebilirsiniz. En uygun bütçelerle sizlere harika KOKTEYL ORGANİZASYONU için bizi arayıp müşteri temsilcimizle görüşmeniz yeterli olacaktır. Sırada tanıtım için başarılı olmanın yolları ve nasıl bir başlangıç yapmak gerekiyor tüm detayları burada sizinle paylaşacağım. Öncelik olarak günü belirlediniz ve profesyonel bir İSTANBUL KADIKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde birinden hizmet almak be başarıya ulaşmak istiyorsunuz. Burada istediğiniz hizmetlere göre sizlere paketler oluşturarak kolayca karar almanızı sağlayabiliriz.

Bu ister Market ister Mağaza Açılış Organizasyonu olsun her zaman sizlere başarılı etkinlik hizmeti sunmaya hazırız. Özellikle yoğunluk olması istiyorsanız sizlere Patlamış (popcorn( Mısır ve Pamuk Şeker Arabası Kiralama Kiralama seçeneklerini incelemenizi öneririz. Bir çok Cafe, Kuyumcu, Kasap gibi İş yeri Açılışları için bir çok hizmet sağladık. Bu yaptığımız etkinlikler hep başarılı sonuçlar almamızı sağladı. Biz ilk olarak sizlere Açılış Süsleme olması konusunda örnekler sunarız. Burada yapılacak olan Balon Süsleme etrafı çok güzel bir şekilde renklenmesini ve dikkat çekmeyi sağlar bunu unutmamak gerekir. AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( 2 kişi palyaço hizmeti, uzun tahta bacak, şişme maskot, ses sistemi ve sunucu kiralama, pamuk şeker + patlamış mısır arabası kiralama, 5 adet bistro masa, fly tüp temini, balon süslemesi, 1000 adet baskılı balon dağıtımı her şey dahildir.).

Hayali kurduğunuz bir DÜĞÜN ORGANİZASYONU olması için tüm ekibimizle birlikte sizlere profesyonel olarak etkinlik hizmeti sağlıyoruz. Burada önemli olan küçük yada büyük bütçede sizlerin neler istediğini bilmek ve ona göre sunum yapmaktır. Sizlere sunacağımız özel tasarım ürünler Düğün Arka Fon Süsleme, Gelin Yolu Kiralama, Nikah Masası Temini gibi her şeyi sizlere sağlıyoruz. Her zaman amacımız Düğün Süsleme alanlarında istediğiniz konseptleri sizlere sağlamaktır. Bunu yaparken hem kaliteli hemde uygun bütçeli Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanları sağlıyoruz.

Ekipmanlarımızı özelliği ise her İSTANBUL KADIKÖY DÜĞÜN ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde olmaması ve bize ait ürünlerdir. Burada özel tasarımcılarımızın geliştirdiği bu ürünleri mutlaka incelemenizi önermekteyiz. Farklı seçeneklerde sunduğumuz Düğün için Masa Sandalye Kiralama ve Süsleme modellerimiz mevcuttur. Bize neler istediğinizi belirtirseniz tüm düğün alanını istediğiniz gibi süsleyebilir ve alanı oluşturabiliriz. Eğer tercihinizi Düğün Kokteyl Organizasyonu olması için kullandıysanız sizlere çok şık bir alan hazırlayabiliriz. Bu alanda kokteyl masalarının olduğu ve farklı süsleme seçenekleriyle de harika bir DÜĞÜN KOKTEYLİ elde edebiliriz. Burada gelecek konukların sayısına göre şık sunumlardan Düğün Catering Hizmeti sunabiliriz.

Düğün için gerekli olan dilerseniz DJ + Ses Sistemi Kiralama  da seçeneklerimiz arasında yer almaktadır. Hizmetinizde olacak garsonlar, karşılama hostesleri, servis elemanları gibi herşeyi kapsayan paketleri sizler için hazırladık. DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI 6000TL ( 50 adet tiffany sandalye kiralama, 1 adet düğün takı ve gelin yolu kiralama, 5 kişilik servis personeli, 1 dj + ses sistemi kiralama, 150 kişilik düğün kokteyl menüsü her şey dahildir. ).. Her zaman eğlenceli evlilikler olmuyor bazen çalgısız ve eğlencesiz olarak tercih yapan çiftlerde olmaktadır. Burada Nikah Kokteyl Organizasyonu için aradığınız Catering Hizmetleri için size destek sağlayabiliriz. Önemli olan evlilik akdi öncesi ve sonrası olmak üzere gelen konukların takı sırasında ve nikah salonunda beklerken sıkılmaması ikram hizmeti sağlamaktayız.

Size tüm detaylı hizmetler için NİKAH ORGANİZASYON ŞİRKETLERİ içinde profesyonel olarak hizmetler sağlayabiliriz. Gelen tüm konuklarınızın beklerken sıkılmaması için elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı bilmenizi isteriz. Sırada etkinliklerin en güzeli olan kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için neler yaptığımız bilgileri vermekteyiz. Burada özellikle süslemelerin özel tasarımcı olması ve hediyelikler için tüm gerekli olan materyalleri sizlere sağlıyoruz. Burada ilk olarak 1 hafta öncesinden bizim tasarımcılarımızla anlaşmanız ve gün belirlemeniz gerekmektedir. Özel tasarımcı ürünler olan Doğum Günü Masası İkramlıkları ve Hediyelikleri için özel konseptler oluşturmaktayız.

Özellikle Afiş Arka Fon Balon Süsleme seçeneklerinde bir birinden daha güzel ürünleri incelemenizi öneriyoruz. Eğlencenin bol olduğu dünyadaki en değerli varlıklarımız olan ÇOCUK DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU için bol eğlencei etkinlik nasıl olur onun bilgisini paylaşıyorum. Öncelikle en eğlenceli doğum günleri olması için Palyaço Kiralama + Doğum Günü Sihirbazı etkinliklerinin olması gerekmektedir. Burada özellikle en güzel etkinliklerin olması ile harika bir parti olmasını sağlıyoruz. Öncelikle Doğum Günü Palyaçoları sosis balon dağıtımı, yüz boyama aktivitesi, halat çekmece, dart oku atmaca, zıp zıp çuval, ya satarım bal satarım oyunu gibi tüm etkinlikleri profesyonel ekibimiz sağlamaktadır.

Burada sunulan etkinliklerin hepsi önemli ama Sihirbaz Kiralama etkinliğimizde doğum günü çocuğuyla birlikte sihir yaparak unutulmaz bir gün olmasını sağlamaktadır. DOĞUM GÜNÜ  SİHİRBAZ + PALYAÇO KİRALAMA FİYATLARI 900TL. Artık sadece çocuklar değil Yetişkin Doğum Günü Partileri içinde bir çok İstanbul Kadıköy Catering Organizasyon Şirketleri arsında hizmetler sağlıyoruz. Burada amaç olarak parti için gelen konukların doyasıya eğlenmesini sağlamak öncelikli hedefimizdir. Çok iyi bir DJ + Müzik Sistemi Kiralama oldukça fayda sağlamaktadır.

Daha partiye adımını attığında konuklara yiyecek ve içecek ikramları gibi bir çok hizmeti sağlıyoruz. Günün sizler için önemini biliyor ve aynı hassasiyetle davranıyor olumsuz bir şeyin olmaması için ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Her zaman müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor ve farklı çözümlere üretiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir