Genel

İstanbul Yeşilköy Organizasyon Firmaları

İstanbul Yeşilköy Organizasyon Firmaları içinde sizlere deneyimli çalışma ekipleri ve profesyonel ekipmanlarla hizmete hazırız. Her zaman sizlere en iyi hizmeti verebilmek için ekibimiz günden güne kendini geliştirmeye çalışmakta ve size sorunsuz etkinlikler sunmaktadır. Şimdi sizlere DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİRMALARI arasında ne gibi çalışmalar yapıyoruz hepsini anlatıyorum. Artık sizlere  Çocuk Parti Organizasyonları için profesyonel ekipler sağlıyor bir yandan da Yetişkin Parti Organizasyonu için hizmet sağlıyoruz. Bu nasıl oluyor derseniz önce çocukların etkinliğinden başlayarak sıralı olarak anlatalım. Çocuklara sağladığımız Sihirbaz Kiralama ve Palyaço Hizmeti ile onları  bir alanda toplayarak çılgınlar gibi eğlenmesini sağlıyoruz.

Burada Doğum Günü Palyaçoları çocuklara balon patlatmaca, halat, çekmece, deve cuce gibi oyunlar oynatırlar. Tabi bunlarla sınırlı değil mesela yüz boyama etkinliği ve sosis balonlardan şekiller yaparak onlara hediye ederler. Doğum Günü Sihirbazı özellikle doğum günü çocuğu ile ilgilenir onuda sahne alır ve beraber sihir numaraları yaparlar bunlar şapkadan tavşan çıkarma, sopa ip olursa, çember ayırma gibi daha bir çok numara ile günün unutulmaz bir anı olmasını sağlar. Çocuklar için bir çok hizmetimiz var mesela çocuk masa sandalye kiralama, baby shower, şeker masası ikramları, bubbe show, kukla tiyatrosu, robot adam, uzun bacaklı palyaço,  gibi bir çok hizmeti sizlere sağlıyoruz. Şimdi Yetişkin Parti Organizasyonu için sunduğumuz Catering Hizmetleri için neler yapıyoruz detaylı olarak sizlerle paylaşıyorum.

Daha önceki yıllar olsa sadece çocukların eğlenmesi için animatör ve sihirbaz kiralayınca her şey bitiyordu. Peki ya şöyle olsaydı siz bir alanda çocuğunuz başka bir alanda elenseydi nasıl olurdur. Çocuğunuzu beklemek yerine sizde partinin bir parçası olmaya ne dersiniz. Biz bunu artık yapıyoruz. Çocuklar için ayrı bir alanda oyun alanı ve Yetişkin aileler için ayrı bir alanda harika bir DJ Partisi size sağlıyoruz. Yetişkin Partisi için hazırladığımız kokteyl masaları ve servis ekipmanları ile tema olarak Kokteyl Organizasyonu havasında hizmet sağlıyoruz. Tabi konuklar için hazırladığımız kokteyl menüleri ve servis personellerimiz gelen konuklara yiyecek ve içecek servisi sağlamaktadır. Sırada en şık en gösterişli Doğum Günü Masası Süsleme Konsepti için neler var hemen anlatalım.

Burada her şey konsept üzer,ne hazırlanmakta mesela doğum günü hediyelikleri doğum günü ikramlıkları, doğum günü arka fon afiş gibi her şeyi tasarımcılarımız istediğiniz renkte ve konsept özel olarak hazırlamaktadır. Konseptli Doğum Günü Süsleme için 1 hafta öncesinden bizimle görüşülmeli ve kapoıra bırakılmalıdır. Şimdi sizlere Evde, Cafede, Villada, Yazlıkta, Teknede, Bahçede, Restoranda NİŞAN ORGANİZASYON FİRMALARI arasında ne gibi hizmetler sağlıyoruz onun bilgisini sunuyorum. Hepimiz en güzel misafir ağırlamanın kendi evimizde olacağını biliriz.

Fakat buradaki sorun sizin evinizin kalabalık misafirler için dizayn edilmediği gibi bir çok eksiğinizi de olabilir. Şimdi bir çok düşünceniz olabilir fakat bu anlamda Nişan Organizasyonu için profesyonel destek almak çok önemlidir. Düşünsenize bir yandan misafir ağırla diğer yandan çay, kahve servisi gibi bir çok şey var kendinizi bunlar için yormanıza gerek yok. İlk yapmamız gereken Söz Merasimi ve Nişan Töreni için ortalama gelecek konukların sayısını belirlemek ve ondan sonra İstanbul Yeşilköy Organizasyon Şirketleri arasından biriyle anlaşmaktır. Sizin düşündüğünüzün gibi çok büyük bütçelerle çalışmıyoruz biz sürekli olarak sözler, nişanlar yaptığımız için aldığımız ürünlerinde anlaşmalı olduğumuz yerler vardır.

Burada sizlere sunacağım Nişan Organizasyon Fiyatları ve Paketleri ile  kolayca yararlanmanızı sağlıyoruz.  Ayrıca Söz Organizasyon Firmaları içinde sizlere sunacağımız söz masası süsleme, söz masası ikramları, söz masası hediyelikleri, söz arka fon kiralama gibi her şeyi sizlere paketler halinde sunuyoruz. Sırada en muhteşem DÜĞÜN ORGANİZASYONLARI nasıl olur onu sizinle paylaşıyorum. İlk olarak kurulumda yeteri kadar Düğün Malzemeleri Kiralama ekipmanlarınız olması gerekli. Eğer yeterli bir şirket ile çalışırsanız sizlere sunacağı dolu konseptlerle en güzel düğün tabiî ki sizin olabilir. Ama burada DÜĞÜN ORGANİZASYON FİYATLARI içinde çok önemli yer almaktadır. Bizlerin sizlere sunduğu paketler hem ekonomik hemde çok güzel düğün süslemelerinden oluşmaktadır.

Düğün Tagı Kiralama 3 farklı seçenek ile sizlere sunuyoruz bunların modellerine bakıp karar verebilirsiniz. Dev vazo şeklinde Gelin Yolu Süsleme ve Kiralama ise sizlere beyaz halı ve beyaz çiçeklerle kombin edilerek sunuldu. Nikah Masası yada Nikah Kürsüsü özellikle sahne kuruyoruz ve sahneyi süsleyerek bu ekipmanları kombin ediyoruz. Bizim elimizde özel tasarımcıların yaptığı Düğün Süsleme Malzemeleri oldukça çeşitlidir. Sizlere sunduğumuz zaman istediğiniz seçimi yaptığınızda ek olarak Masa Sandalye Kiralama da sizlere sunmaktayız.

Şimdi ise DÜĞÜN KOKTEYL ORGANİZASYONU için sizlere neler yapıyoruz detaylı olarak bilgileri burada bulabilirsiniz. İlk olarak burada amaç herkes ayakta tema olarak Düğün Kokteyli olmasıdır. Burada sunulan Düğün Organizasyon Fiyatları diğer oturma düzeni kurularak yapılan hizmetten daha az bütçelerle sunulmaktadır. Ayrıca İstanbul Yeşilköy Kokteyl Organizasyonları içinde sunulan menüler farklıdır. Sizin için ayakta düzen kurulumu ekibimiz tarafından mobil olarak yapılmaktadır. Size Düğün Kokteyl Fiyatları paketleri ise ekonomik paket ve ara sıcaklı ikramlardan olmak üzere 2 yada 3 kokteyl menüsü sunuyoruz.

 Kokteyl menülerinin yanı sıra sizlere sunacağımız DJ Hizmeti ve Trio Müzik Grubu gibi hizmetlerimizde göz atmanızı rica ederiz. Şimdi ise davullu zurnalı düğünlerin yerine sade bir Nikah Töreni Organizasyonu isteyen müşterilerimize hizmet vermeye. Burada çok fazla bir seçeneğimiz yok ama güzel bir arka fon müzik yada trio müzik grubu olması da çok fark ettiriyor. Burada yapılması gereken Nikah Kokteyli için gelen konukların takı sırasında herkesin yiyecek ve içecek almasını sağlayarak hizmet veririz. Sizler için özel olarak hazırladığımız Nikah Kokteyl İkramları ile servis personellerimiz ellerinde tepsi ile dolaşarak herkesin ikramlardan faydalanması sağlamaktadır.

Şimdi ise sizlere sunacağımız İSTANBUL YEŞİLKÖY AÇILIŞ ORGANİZASYON FİYATLARI ile size uygun paketleri belirleyeceğiz. Öncelikle Market Açılışları için sizlere paket sunalım. Burada marketler ilk gün müşteri odaklı açılışlar yaparak müşterilerini oluşturmak isterler. En kolay olarak Market Açılış Süsleme uygulaması yapılması gerçekten bir çok kişinin ilgisini çekecektir. Marketin dış kısımları ve giriş kısımlarına Balon Süsleme yapılarak ilk adım atılır. Sonrasında müzik eşliğinde dans eden palyaçolar ve kostümlü elemanlarda ilgi çeker. Eğer bütçeniz var ise Tahta bacak ve Şişme Palyaço da seçeneklerimiz arasındadır. Burada ne güzel sunum ise Açılış İkramları olarak dağıtılan patlamış mısır ve pamuk şeker arabası oldukça dikkat çekmeyi sağlar.

Bu hizmeti Cafe, Restoran, Butik, Frın, Kasap için için kullanıma çok uygundur.  Şimdi ise biraz daha ağır misafirlerimiz varsa bu Kuyumcu, Eczane, Otomobil Galerisi, Mağaza Açılış Organizasyonu için neler yapıyoruz onları anlatalım. Öncelikle İstanbul Yeşilköy Mağaza Açılışları her zaman tanıtım şeklinde değilde misafir ağırlama yanı Açılış Kokteyli ile gerçekleşmektedir. Burada her zamanki gibi patronların tek istediği gelen konuklarla ilgilenilmesi ve gerekiyorsa ufak bir tanıtım yapılmasıdır. Burada Açılış Hostesi olarak görevlendirdiğimiz ekibimiz gelen konuklara hoş geldiniz diyerek karşılarlar. Sonrasında daha önce hazırlıklarını bitirdiğimiz Kokteyl Organizasyonu için herkes yiyecek ve içecek servisi sağlarız.

Garson ekibimiz gelen tüm konuklarla ilgilenir açılış ikramların yapılmasını sağlamaktadır. Burada sunduğumuz örnekler sizin içinde geçerli olabilir. Bize açılış yapılacak olan mekanın bilgileri ve gelecek konukların sayısı gerekmektedir. Daha sonrasında ekibimiz Açılış Organizasyonları için sizlere gerekli sunumları yapacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir