Genel

İstanbul Beykoz Doğum Günü Organizasyonu

İstanbul Beykoz Doğum Günü Organizasyonu içinde sizlere dolu dolu eğlenceli mutluluk dolu etkinlikler sunuyoruz. Hem de her anını güzel bir anı olarak kalacak profesyonel etkinlikler sizlere hizmet vermeye hazırız.  Tabi sadece eğlence odaklı çalışmıyoruz isteyen müşterilerimiz için onlara Catering Hizmeti de sağlamaktayız. Burada eğlenceli dolu etkinliklerde en çok bizden talep alan DOĞÜM GÜNÜ PALYAÇO + SİHİRBAZ KİRALAMA seçenekleri olmaktadır. Tabi bunlarla bitmiyor bizde çok seçenek var mesela şişme oyun parkı kiralama, bubble show, pamuk şeker arabası kiralama, balon süslemesi, robot dansçı, maskot kiralama gibi bir çok hizmeti sizlere sunmaktayız.

Aklınızdaki bir etkinliği bizimle paylaşırsanız sizlere DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ için sunumlar yaparak karar almanızı sağlayabiliriz. Örnek olarak sizlere bir paket paylaşacağım tabi daha detayalı bilgi için müşteri temsilcimizle görüşmeniz daha sağlıklı olacaktır. DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYON FİYATLARI 4500TL ( çocuk masa sandalye kiralama, parti için balon süsleme, doğum günü palyaçosu, sihirbaz kiralama, doğum günü masası kiralama, şişme oyun alanı temini, patlamış mısır makinesi kiralama, doğum günü hediyelikleri 60 kişilik, Şimdi ise kişiye özel Doğum Günü Süsleme Konsepti için size birkaç paylaşım yapıyorum. Kişiye özel konsepte en güzel Doğum Günü Masası Kiralama ve Süsleme Konsepti için tasarımcılarımız çalışarak sizler için en başarılı modelleri yapıyor.

Burada en güzel Doğum Günü Arka Fon Süsleme ( AFİŞ ) istediğiniz renkleri balon süsleme için söylemeniz yeterli olacaktır. Burada istediğiniz bir resim yada istediği bir karakter bunun için çalışan tasarımcımız sizin istediğiniz modelleri ortalama 10 gün içerisinde hazırlamaktadır. Neden 10 gün diye soracak olursanız kişiye özel konsept modelleri oldukça zorlu bir işlemden geçmektedir: Bu işlemlerin süresi ve hazırlanması için gerekli olan zamanı ona vermemiz gerekmektedir. Ama şunu belirtmek isteriz değdiğinize değecek şekilde tasarımlar hazırlanmak ve çok beğeni kazanmaktadır. İlk sizlere ÇOÇUK PARTİ ORGANİZASYONU için neler yapıyoruz onlardan başlayarak burada etkinlikler için bir çok paylaşım sağlayacağım.

Eğlence dolu Palyaço Kiralama Hizmeti sağlarken çocuklar konusunda uzman ve deneyimli ekiplerden oluşan çalışanlarımız vardır. Burada önce yüz boyama figürleri yapar ve sonrasında ise sosis balonlardan şekiller yaparak tüm çocuklara hediye etmektedir. Sonrasında ise harika yarışmalar ve oyunlar oynatmakta nasıl oyunlar derseniz. Onları da anlatalım ip atlamaca, çuval yarışı, halat çekmece, bowling gibi bir birinden güzel oyunlar çocuklarınızı bekliyor.  Birazda Doğum Günü Sihirbazı neler yapar size kısaca ondan bahsederek bilgi sunacağım. Sihirbaz yanında kocaman valizi ile gelmektedir yanında getirdiği malzemeleri ile 45 dakikalık profesyonel bir gösteri sunmakladır.

Hep çocuklar için paylaşımlar yapıyoruz büyüklerin eğlenmeye hakkı yok mu tabii ki var şimdi onlar için paylaşım yapacağım.  Öncelikle YETİŞKİN PARTİLERİ için sunduğumuz hizmet tema olarak KOKTEYL ORGANİZASYONU tarzında olmaktadır. Burada konuklar için öncelikle masaların kurulumu ve Catering servisi hazırlanmaktadır. Tabi profesyonel bir DJ + MÜZİK SİSTEMİ KİRALAMA olması gerektiğini de unutmamak gerekir. Bahçe yada Evde yapılan bu etkinlik için servis personelleri ve garsonlar ayarlıyoruz. Burada servis personellerimiz ellerinde tepsilerle dolaşarak tüm konuklara yiyecek ve içecek hizmeti sağlamaktadır.

Burada herkesin çılgınlar gibi eğlenmesinde en önemli unsur müzik seçiminin doğru yapılması gerekiyor. Bunun için mutlaka djl erimizle görüşüp onlarla istediğiniz müzikleri paylaşmanız çok yararı olacaktır. Her zaman için amacımız en güzel parti etkinlikleri için sizlere harika anılar ve mutlu günler olmasını sağlamak istiyoruz. Bunun için uzman ekibimiz sürekli olarak kendini geliştirmekte ve ekipmanlarımızı da çoğaltmaktayız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir